PastaBella – продукція з Італії

Вперше в Україні кава “Nocciola”

Для тих, хто вирішує спробувати щось відмінне від класичного еспресо, щось більш насичене і солодке, кава Ночола, безумовно, є правильним вибором. Але що ж це за кава? Кава Ночола – це кавовий напій, який народився в провінції Салерно в 90-ті роки, період великого туристичного та культурного розвитку регіону. За короткий час Ночола стала справжнім фірмовим напоєм настільки, що сьогодні вона є однією з найпопулярніших кав у Неаполі. Поєднання настільки ж просте, як і інноваційне: мус із смаженого лісового горіха додається до еспресо або капучіно, що пом’якшує смак і підсилює природні смажені нотки кави.

Як приготувати каву Ночола ?

Каву Ночола легко знайти в багатьох італійських барах, особливо в барах Неаполя. Однак за допомогою декількох невеликих хитрощів ви можете легко приготувати його навіть вдома.
Спочатку готуємо заготовку для кави Ночола.
Візьміть трохи рідких вершків, нагрійте їх і додайте пасту Ночола. Добре змішуйте до утворення однорідного мусу. Після готовності дайте йому відпочити в холодильнику.
За бажанням приготуйте каву. Ми рекомендуємо еспресо або капучіно.
Після готовності візьміть невелику склянку, додайте на дно одну-дві чайні ложки заготовленого мусу Ночола і нарешті додайте щойно зварену каву. Тепер вам залишається лише усе перемішати і скуштувати! Можна додати цукор за бажанням